FinansWatch

Nye regler skal være med til at hindre udsultning af Sampension

Sampension vil uden handling langsomt skrumpe ind. Derfor er Finanstilsynets skærpede retningslinjer på SUL-området en kærkommen nyhed for adm. direktør Hasse Jørgensen. "Jeg kan ikke se andet end, at det vil være en fordel for os," siger han til FinansWatch.

Hasse Jørgensen, adm. direktør i Sampension, tror på, at Finanstilsynets oplæg til ændringer i SUL-bekendtgørelsen vil åbne yderligere op for pensionsselskabets adgang til det kommercielle marked | Foto: PR/Sampension

Finanstilsynet planlægger at holde pensionsselskaberne i kortere snor, og det kan være med til at puste nyt liv i Sampensions fremtidsudsigter. For et ændringsforslag til bekendtgørelsen om syge- og ulykkesforsikringer (SUL) vil kunne ryste hele konkurrencebilledet på pensionsmarkedet.

Sampension har et fint inflow af firmapensionsordninger. Sidste år vandt man i alt 11 ordninger, mens de nyeste vundne ordninger tæller Muskelsvindfondens sekratariat, Affaldvarme Aarhus, LD Fonde og Dansk HR. De helt store ordninger lader dog vente på sig for Sampension.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs