FinansWatch

Pensionsselskab og ejendomsinvestor i fællesopkøb for godt 100 mio. kr. i Holte

En 12.000 kvm ejendom er solgt til ny fond, der har fokus på danske ejendomme med udviklingspotentiale. Bag fonden står Kristensen Properties og Sampension. "Ejendommen er meget karateristisk for den type ejendom, som vi gerne vil have," siger vicedirektør til EjendomsWatch.

Den 12.000 kvm ejendom har 12 lejere, heriblandt G.R.A.S. Sound & Vibration, Krones Nordic og BBT Fiberoptic. | Foto: PR / Kristensen Properties

Sampension har i samarbejdet med nordjyske Kristensen Properties købt den 12.000 kvm kontor- og produktionsejendom Skovlytoften i Holte nord for København. Det sker gennem en ny ejendomsfond, Kristensen Partners VII.

Det fremgår af en pressemeddelelse, hvor købsprisen ikke er oplyst. Det fremgår dog af tingbogen, at ejendommen er handlet for 102 mio. kr., og sælger er svenske Niam.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Grøn brintkomet ligner et drømmehug for ATP og kapitalfond

For landets største pensionsselskab og hardtech-fonden Nordic Alpha Partners kan børsnoteringen af Green Hydrogen Systems blive en ekstraordinær god investering. En rigtig god rejse, men også en risikofyldt investering, siger ATP's aktiechef Claus Wiinblad.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs