FinansWatch

Pensiondanmarks ejendomsdirektør vil investere i plejecentre og logistik

Danmarks femtestørste pensionsselskab fokuserer med sin ejendomsportefølje på udvikling af hele byområder, og det giver en frihed til at vælge hvad der skal investeres i, fortæller ejendomsdirektør Marius Møller.

Pensiondanmarks ejendomsdirektør Marius Møller. | Foto: PR/ PensionDanmark

De største udfordringerne lige nu er store prisstigninger og leveranceproblemer, som kan påvirke robustheden i ejendomsinvesteringerne, fortæller Pensiondanmarks ejendomsdirektør Marius Møller i et interview med Børsen, hvor han også fortæller om kommende investeringer.

“Pensiondanmark har en landbank på mere end 750.000 kvm; byggegrunde fordelt på en række byområder, hvor vi hvert år kan vælge at investere i de ejendomme, der giver mest værdi. Det giver en frihed til at vælge de bedste investeringer og en robusthed. Vi vil om fem år se, at andelen af plejecentre er steget i porteføljen, men også flere investeringer i logistik. Det er målet, at ejendomme løbende udgør ca. 10 pct. af vores samlede investeringer. Da det samlede investeringsomfang vokser hvert år, betyder det, at vi fortsat vil investere 3 til 4 mia. kr. i ejendomme om året,” siger Marius Møller.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs