FinansWatch

Kun et pensionsselskab har takket ja til standardløsning – it-leverandør skal finde flere købere for at tjene investeringen hjem

For fire år siden solgte Edlund en industristandard-løsning til Pensam. Siden har der ikke været flere købere til it-systemet, der skal ud til flere for at Edlund investering tjenes hjem. Adm. direktør Gert Bendsen er dog fortrøstningsfuld.

Gert Bendsen, adm. direktør i Edlund, føler sig sikker på, at han får solgt sin nye it-løsning til flere pensionsselskaber | Foto: Edlund/PR

I 2016 indgik Pensam og it-leverandøren KMD-Edlund en aftale, som skulle flytte driften af Pensams it over i KMD, mens Edlund skulle udvikle et nyt it-system til pensionsselskabet.

Business casen lød, at Edlund udviklede en industristandard, som andre pensionsselskaber også kunne komme over på. Til gengæld fik Pensam løsningen noget billigere, end hvis den havde været specialdesignet til pensionsselskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Blackrock udpeger Christian Hyldahls efterfølger i Norden

Den amerikanske kapitalforvalter Blackrock har i Elisabeth Sterner fundet en afløser på posten som country manager for Norden efter at danske Christian Hyldahl er rykket op i hierarkiet som chef for Blackrocks europæiske forretning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs