FinansWatch

PKA

PKA ligestiller barslen: "Vi vil gerne være first movers"

Pensionskassen PKA har besluttet at ligestille barslen, så mænd og kvinder har ret til samme antal uger med løn under barsel efter barnets fødsel. Dermed lægger pensionskassen sig helt i front, hvad angår barselsvilkår i finanssektoren.

PKA-direktør er klar med milliarder til havvindsprojekter

Sammen med Tyskland, Holland og Belgien vil den danske regering skrue markant op for havvindsprojekterne i Nordsøen, og PKA-direktør Jon Johnsen er klar med sin del af finansieringen til de investeringer, der allerede i 2030 skal levere klimavenlig energi.

PKA: Høj sikkerhed og afkastudjævning kan konkurrere med markedsrente

PKA giver over et livsforløb og efter investeringsomkostninger 4,4 pct. afkast om året til alle, og dermed mener man i selskabet bag fem pensionskasser for sundhedsfagligt personale, at det er en myte, at man med høj sikkerhed automatisk leverer et lavere afkast end de store livscyklusprodukter i markedsrente.

PKA efterlyser nye regler for aldersopsparing

Det skal være muligt for folk på delpension at indbetale det høej beløb til en aldersopsparing, lyder det fra PKA, som håber, at ændirngen vil være en del af pensionskommissionen anbefalinger.

Sådan har pensionsbranchen regnet sig frem til 248 grønne milliarder

Som FinansWatch for nylig har afdækket, står pensionsbranchen splittet i spørgsmålet om, hvordan grønne investeringer skal gøres op. Her gennemgår vi nogle af de opgørelser, der ligger til grund for de 248 mia. kr., som branchen har meldt ind til regeringens klimapartnerskaber som grønne investeringer.

Pensionsselskab skyder over en milliard i hurtigvoksende sjællandsk byprojekt

Med en investering på 1,2 mia. kr. sætter pensionsselskabet PKA yderligere fart på udviklingen af kvarteret Nærheden i Hedehusene og udvider samarbejdet med udvikleren FB Gruppen. Udover at bidrage til en bæredygtig bydel sikrer investeringen "et godt afkast til vores medlemmer," lyder det fra adm. direktør Jon Johnsen.

1 - 25 af 75

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs