FinansWatch

Beskyldninger om byggesjusk får PFA til at gennemgå og udbedre fejl på Kolding-projekt

PFA fremrykker det såkaldte etårs-gennemsyn af 104 boliger i prestigeprojektet Fjordbrynet i Kolding. Pensionsselskabet frygter, at lejeres kritik om byggesjusk vil sætte sig hos kommende lejere.

Fjordbrynet i Kolding består af to højhuse med udsigt til Kolding Fjord. | Foto: PR-visualisering / Aart Architects

Efter massiv kritik fra lejere fremrykker PFA nu det gennemsyn af alle lejligheder i pensionsselskabets boligprojekt Fjordbrynet i Kolding, der stod færdigt i foråret. Gennemsynet sker normalt, efter at boligerne har været beboet i et år. Det skriver Fredericia Dagblad.

Projektet, der består af to højhuse med i alt 104 lejligheder, er blevet beskyldt for at være fyldt med byggesjusk af to lejere i det ene tårns penthouselejligheder, der nu har opsagt deres lejemål. Kritikken gør indtryk på PFA, der frygter, at utilfredsheden "sætter sig hos kommende lejere."

"Så nu går vi ind i alle lejlighederne sammen med vores entreprenør og tjekker, om vi er enige om, at det, vi ser, er godt nok, eller om der er nogle ting, der skal laves. Og i stedet for at vente til etårs-gennemsynet, så udbedrer vi dem nu," siger porteføljemanager Michael Hansen til Fredericia Dagblad.

Denne artikel er leveret af vores søstermedie, EjendomsWatch.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs