FinansWatch

PFA's klimaprodukt krydser 5 milliarder kroner

I løbet af de seneste 10 måneder har PFA fået mere end 5 mia. kr. ind i sit klimaprodukt.

PFA's kunder efterspørger i stigende grad selskabets nye klimaprodukt. | Foto: Vattenfall

Kunderne i PFA har flyttet mere end 5 mia. kr. ind i klimaproduktet PFA Klima Plus, siden produktet blev lanceret i juni sidste år.

Det skriver PFA i en pressemeddelelse.

"Det er gået over al forventning. Vores kunder har virkelig taget løsningen til sig," siger Kasper A. Lorenzen, der er koncerninvesteringsdirektør i PFA, i pressemeddelelsen.

Afkastet i PFA Klima Plus har også været bedre end afkastet i det regulære investeringsprodukt. Ifølge pressemeddelelsen havde klimaproduktet et afkast på op til 8,5 pct. før skat, afhængig af tidshorisont og investeringsprofil.

Til sammenligning har FinansWatch tidligere skrevet, at en PFA-kunde med risikoprofilen C og en tidshorisont på 15 år fik et afkast på 5,38 pct.

Bedste pensionsselskaber leverede tæt på dobbelt så højt afkast som bundskrabere

Danskerne har placeret 5 mia. kr. i grønne pensionsprodukter: "Vi har skabt et robust investeringsprodukt" 

Mere fra FinansWatch

Valgkampen var smal og hård - nu skal bestyrelsen i P+ have fokus på hele medlemsskaren

Uenighed er en del af et sundt medlemsdemokrati, men når man samles i en bestyrelseslokale er der ikke plads til særinteresser. I stedet skal fokus være på hele medlemsskaren. Sådan lyder det fra bestyrelsesformand i pensionskassen P+, Kim Duus, der efter en konfliktfyldt valgkamp til fire poster i pensionskassens bestyrelse nu skal have skabt fælles fodslag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs