FinansWatch

PFA-boss: En finansskat vil ramme vores kunder en til en

Det nytter ikke at tro, at man kan pålægge pensionsselskaberne en ekstra skat, uden at det går ud over kunderne, lyder det fra Allan Polack, adm. direktør i PFA. Han håber, at han med sit opråb kan skubbe til tingene, når det gælder finansieringen af regeringens tilbagetrækningsreform.

Allan Polack, topchef i PFA | Foto: Niels Hougaard/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Det er vigtigt, at både politikerne og omverdenen ved, hvad det kommer til at betyde, hvis den såkaldte bankskat, der skal finansiere tidligere pension for nedslidte, også kommer til at ramme pensions- og forsikringsselskaber.

Netop derfor har Allan Polack, adm. direktør i PFA og næstformand i Forsikring & Pension, sammen med det øvrige formandsskab i lobbyorganisationen onsdag en klumme i Jyllands-Posten, hvor man advarer mod at lægge en skat på den del af finanssekstoren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Nyt forsikringsselskab er landet på garantifondens bord: Flere parametre letter sagen

Gefion Insurance bliver det femte forsikringsselskab, der kommer under Garantifonden for Skadeforsikringsselskabers behandling på godt fire år. Både Folketinget og Finanstilsynet har dog gjort den nytilkomne sag noget lettere at håndtere end de foregående danske forsikringskonkurser, ligesom det økonomiske omfang af sagen er noget mindre, fortæller direktør Torben Garne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs