FinansWatch

Industriens Pension jagter kontorer og boliger

Pensionskassen for industriansatte har historisk kun haft få mursten i porteføljen, men det er ejendomschef Søren Tang Kristensen i fuld gang med at ændre. Selskabet foretrækker to segmenter - med forskellig strategi og geografisk fokus.

Søren Tang Kristensen kom til Industriens Pension som ejendomschef for 2,5 år siden. Inden da slog han sine folder hos Velliv. | Foto: PR / Industriens Pension

Industriens Pension vil ligesom flere andre pensionskasser skrue kraftigt op for investeringerne i fast ejendom som stabil modvægt til svingende aktier og obligationer med stadig lav rente.

Seneste udslag af strategien var nyheden 29. juni om købet af det kommende Genmab-hovedkontor i Valby i København for ca. 620 mio. kr., og ejendomschef Søren Tang Kristensen har haft travlt med både checkhæfte og kontraktfyldepen, siden han tiltrådte for 2,5 år siden efter 14 år i Velliv og forløberen Nordea Liv & Pension.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Instabank sagsøger Lunar efter droppet opkøb

Afblæsningen af Lunars opkøb af norske Instabank står nu til at udløse et søgsmål mod den danske fintechbank. ”Vi regner med, at næsten alle aktionærer vil være med,” siger adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs