FinansWatch

Danica-direktør ser millioner investeret i sundhed give pote

Til trods for at første kvartal kaster et større underskud af sig i forretningsbenet for syge- og ulykkesforsikringer i Danica Pension, er selskabet på rette vej og behovet for prisstigninger bliver begrænset, fortæller konstitueret adm. direktør Søren Lockwood.

Søren Lockwood er konstitueret adm. direktør i Danica. | Foto: PR/Danica

Underskuddene i de kommercielle pensionsselskabers forretningsben for syge- og ulykkesforsikringer (SUL) har længe været et smertensbarn, som både selskaber og Finanstilsynet har bakset med. Og det overordnede resultat er heller ikke værd at prale af for Danica Pension i årets første kvartal.

I alt lander Danica et underskud på 396 mio. kr., hvilket er 99 mio. kr. ringere end samme periode sidste år i SUL-forretningen. Men det er især forretningsbenets investeringer, der trækker ned. I alt giver investeringerne et minus på 379 mio. kr., hvilket er 221 mio. kr. dårligere i første kvartal 2021.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs