FinansWatch

Danicas indbetalinger stiger kraftigt

I første halvår er bruttopræmierne i Danica steget med 30,2 pct. sammenlignet med året før. Til gengæld kæmper selskabet stadig med underskud på syge- og ulykkesforretningen.

Danica har offentliggjort regnskab for første halvår. | Foto: Mogens Flindt

Der var en markant stigning på toplinjen hos Danica i første halvår, hvor selskabet melder om bruttopræmierne 19,9 mia. kr., hvilket er en stigning på 30,2 pct. i forhold til året før. Præmieindbetalingerne blev opgjort til knap 17,4 mia. kr, og det var 24,5 pct. højere end året før.

"Vi er glade for, at vi står godt på markedet med et stærkt samlet værditilbud, der består af proaktiv og tryghedsskabende rådgivning, langsigtede konkurrencedygtige afkast efter omkostninger, stort fokus på bæredygtighed i vores investeringer og stærke sundhedsløsninger. Det oplever vi, at kunderne vælger til, hvilket viser, at det ikke kun handler om pris. Vi er rigtig glade for væksten, men især fordi den er lønsom, hvilket er afgørende for os. Det er en stor tillidserklæring, at så mange kunder har valgt os til, og det glæder vi os til at leve op til," siger Ole Krogh Petersen, adm. direktør i Danica, i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs