FinansWatch

Danica-topchef: Coronakrisen har aktualiseret vores rolle som pensionsselskab

En verden med kriser, konflikter og klimaudfordringer fik Danica til at introducere en ny strategi for to år siden. Den var baseret på et behov for at skabe tryghed hos kunderne i en usikker verden. Men så kom corona og satte turbo på det hele.

"Det er den gode rådgivning, der skal være med til at skabe trygheden. Vores rolle som pensionsselskab er at sikre tryghed gennem det, vi fortæller og tilbyder kunderne." | Foto: Stine Bidstrup/ERH

I 2019 præsenterede Danica-direktør Ole Krogh Petersen en ny strategi, efter pensionskasserne var blevet ramt af det, der blev beskrevet som en epidemi-lignende stigning i antallet af stressramte.

Udsigten til en usikker verden med brexit, Trump, negative renter, handelskrigen mellem USA og Kina og klimaudfordringer fik pensionsselskabets direktør til at se et behov for at skabe mere tryghed hos kunderne om fremtiden og alderdommen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Nordfyns Bank firdobler resultat

Vækst på toppen og tilbageførte nedskrivninger sender Nordfyns Banks resultat i vejret efter årets første ni måneder. Tredje kvartal spæder til med en bundlinje, der er 70 pct. højere end samme kvartal i fjor.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs