FinansWatch

Danica

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Pensionsselskab køber københavnske andelsboliger for knap 300 millioner

Danica Ejendomme overtager en andelsboligejendom med et trecifret antal lejligheder på Østerbro i København. Adm. direktør Michael Nielsen varsler over for EjendomsWatch en omfattende udvikling af bygningens tagetage. Sælger er tidligere blevet beskrevet som ”Danmarks mest overbelånte” andelsboligforening.

Jobafklaring lader vente på sig for Danica-boss

Siden Ole Krogh Petersen sagde farvel til topposten i Danica Pension, har kommerciel direktør, Søren Lockwood, varetaget rollen som konstitueret adm. direktør. En rolle, han ikke ved, hvor længe han beholder.

Danica-direktør ser millioner investeret i sundhed give pote

Til trods for at første kvartal kaster et større underskud af sig i forretningsbenet for syge- og ulykkesforsikringer i Danica Pension, er selskabet på rette vej og behovet for prisstigninger bliver begrænset, fortæller konstitueret adm. direktør Søren Lockwood.

Danica og PFA kritiseres for Total-ejerskab

De danske pensionsselskabers ambitioner om aktivt ejerskab støder på grund i oliekæmpen Total, hvor investorerne ikke får lov at stille forslag om selskabets kortsigtede klimamål på generalforsamlingen. Investorerne bør lægge et større pres, mener kritikere.

1 - 25 af 198

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs