FinansWatch

Pensionskasser går sammen om ESG-indsigt i unoterede selskaber

I et forsøg på at få større gennemsigtighed i den del af pensionskassernes investeringer, der findes i unoterede virksomheder, tilslutter Pensam og Industriens Pension sig et ESG-initiativ fra ATP.

Claus Jørgensen, investeringsdirektør i Pensam, vil have øget bevågenhed på ESG-arbejdet i unoterede selskaber. | Foto: PR/Pensam

ESG-arbejdet med øget gennemsigtighed omkring miljøforhold, sociale forhold og god selskabsledelse i investeringsobjekter vokser i omfang, og mens investeringerne i børsnoterede virksomheder har nydt stor ESG-bevågenhed igennem længere tid, fokuseres der nu også mere og mere på arbejdet i de unoterede virksomheder.

Hos ATP har man siden 2020 arbejdet med udviklingen af et omfattende spørgeskema og en database målrettet det unoterede selskaber. Her melder Pensam og Industriens Pension sig nu ind for at bidrage med data, fremgår det af en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Formuepleje justerer igen på udtrædelsesgebyr

Et par uger efter, at kapitalforvalteren opjusterede det såkaldte indløsningsfradrag i 12 investeringsprodukter som konsekvens af udfordringerne med mange tabsgivende investeringer, bliver det igen billigere for investorerne at udtræde.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs