FinansWatch

AP-direktør ser "exceptionel god mulighed" i Vollsmose – og åbner døren for andre

Adm. direktør i AP Ejendomme ser et stort potentiale i udvikling af Odense-bydelen Vollsmose, hvor man har forpligtet sig til at investere over 700 mio. kr. Planen er nu at løbe byudviklingen i gang og lokke flere udviklere og investorer til, siger direktøren til EjendomsWatch.

”Det her bliver ikke område, som AP kommer til at sidde suverænt på. Tværtimod," siger Peter Olsson, adm. direktør i AP Ejendomme, til EjendomsWatch. | Foto: PR / AP Pension

Vollsmose har det hele. Rekreative områder, gode transportforbindelser og en central placering få kilometer fra Odense centrum. Kort sagt: Alle forudsætninger, der skal til, for at man kan udvikle det belastede boligområde til en spirende bydel, som er attraktiv at bo i for folk fra forskellige samfundsklasser og økonomiske situationer.

Sådan lyder det fra Peter Olsson, adm. direktør i AP Ejendomme, der som tidligere omtalt fredag har skudt over 700 mio. kr. ind i byudvikling af Vollsmose.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Instabank sagsøger Lunar efter droppet opkøb

Afblæsningen af Lunars opkøb af norske Instabank står nu til at udløse et søgsmål mod den danske fintechbank. ”Vi regner med, at næsten alle aktionærer vil være med,” siger adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs