FinansWatch

AP Pension mister direktionsmedlem

Chef for koncernanliggender i AP Pension og medlem af direktionen i AP Pension, Sara Brinks Larsen, har valgt at opsige sin stilling.

Sara Brinks Larsen kom til AP Pension i 2012 og har siden 2018 været medlem af direktionen. | Foto: PR/AP Pension

AP Pension bliver snart et direktionsmedlem fattigere. Det er chef for koncernanliggender Sara Brinks Larsen, der har valgt at sige sin stilling op, oplyser AP Pension i en pressemeddelelse.

"Det er med stor beklagelse, at jeg har modtaget Sara Brinks Larsens ønske om at fratræde sin stilling i AP Pension af personlige årsager. Jeg er utrolig ked af, at Sara ikke længere skal være en del af holdet, men jeg har selvfølgelig fuld respekt for hendes beslutning," siger adm. direktør i AP Pension, Bo Normann Rasmussen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs