FinansWatch

Dansk forsikringsspiller klar til international ekspansion

Det danske forsikringsagentur vil ekspandere til udlandet. I første omgang til Sverige.

Arkivfoto. | Foto: Finn Frandsen/Politiken/Ritzau Scanpix

Forsikringsagenturet Dansk Sundhedsforsikring vil i det nye år ekspandere til udlandet. Det skriver Børsen.

Planen er at lancere vores produkt i starten af andet kvartal. Inden 2021 skulle vi meget gerne have 20.000 dækkede i Sverige," siger Kent Jensen, adm. direktør for Dansk Sundhedssikring til Børsen.

Selskabet dækker i dag mere end 7000 virksomheder og organisationer som kunder med samlet mere end 250.000 ansatte. Senest i oktober indgik selskabet en aftale med AP Pension, der fra årsskiftet vil outsource den daglige drift af 60.000 sundhedsforsikringer til Dansk Sundhedssikring.

Dansk Sundhedsforsikring sælger i Danmark sundhedsforsikringer på vegne af Europæiske Rejseforsikring, britiske Amtrust og franske Axa, hvor de to sidstnævnte allerede er på det svenske marked. 

Dansk Sundhedssikring indgår teknologisamarbejde 

AP Pension outsourcer 80.000 kunders sundhedsforsikringer 

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs