FinansWatch

AP Pension

Frontløber i AP-søgsmål håber på afgørelse om et år

Den tidligere socialdemokratiske skatteminister og frontfigur for de tidligere medlemmer af pensionskassen FSP, Frode Sørensen, er ærgerlig over, at AP Pension har valgt at anke en afgørelse fra Østre Landsret til Højesteret. Han håber på en afgørelse indenfor et år.

AP Pension hæver priserne for 4000 kunder

4000 kunder i AP Pension kan se frem til højere gebyrer på aktiefonde. Det drejer sig om en bestemt type fonde, som kunderne selv vælger, forklarer AP Pension. Selskabet beklager samtidig ringe kommunikation til kunderne.

AP Pension skyder over 700 mio. kr. i Odense

AP Pension bliver en del af partnerskab, der står bag udviklingen af 218.000 kvm byggeretter i Vollsmose i Odense. Derudover forpligter pensionsselskabet sig til at aftage 30.000 kvm selv med en option på yderligere 50.000 kvm. Borgmester og minister glæder sig.

AP Pension-chefer husker ikke vigtigt dokument i sag om markedsrenter

I en anmeldelse til Finanstilsynet fra 2013 hævder AP Pension, at kunderne var blevet oplyst om, at grundlaget for at flytte over i markedsrente ”var ugaranteret”, og at kunderne selv stod med den økonomiske risiko for et længere liv, men det passer ikke, viser omvalgsmaterialet.

AP Pension udvider direktionen med nyt medlem

AP Pensions direktion vokser 1. august fra tre til fire medlemmer, når digitaliseringsdirektør hentes ind. Skift til ny it-platform og digitalisering af forretningen står på dagsordenen.

Danica Pension indleder arbejde med ujævn markedsrente

Usikre forhold med kursgevinster og kursfald kan ramme pensionister med markedsrente hårdt efter dårlige investeringsår, men trods opfordring fra Finanstilsynet er det ikke alle selskaber, der er klar til at skabe nye produkter.

AP Pension fik færre indtægter fra sine landbrug

Pensionsselskabet AP Pension måtte hensætte på sine investeringer i svineproduktion i 2021. Direktør forventer fortsat at øge investeringerne - og måske endda få klimainvesteringer som forretningsområde fremover.

1 - 25 af 127

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs