FinansWatch

Pension

ATP ville ikke have købt TDC med australsk partner i dag

Macquaries skattefifleri kaster grus i TDC's ejerkreds. Under et år efter at et konsortium købte TDC for milliarder, siger ATP direkte, at pensionskassen ville have holdt sig fra et delt ejerskab med den australske investeringsbank i dag.

Svensk salg skærer i Danicas vækstrater

Danicas salg af sine svenske pensionsaktiviteter medfører lavere vækst hos den danske pensionskæmpe, fortæller Jacob Aarup-Andersen, chef for Danske banks Wealth Management-afdeling.

Danica sælger svenske pensionsaktiviteter

Danske Banks pensionsben har solgt sine svenske aktiviteter til et investorkonsortium, der blandt andet består af flere kapitalfonde og et dansk pensionsselskab (Opdateret).

Bruun & Hjejle accepterer bøde i OW Bunker-sag — vil fastholde sine klienter

Bruun & Hjejles managing partner har valgt ikke at anke Advokatnævnets kendelse fra november til domstolene. Men advokatkontoret vedbliver med at repræsentere klienterne, der ellers har kostet advokaten to bøder og kritik af dobbeltrolle. Den beslutning vil medføre en ny klage til Advokatnævnet, varsler advokat fra Mazanti-Andersen Korsø Jensen allerede nu over for AdvokatWatch.

Dansk pensionskasse vil byde på Ørsteds elforretning

PKA vil sammen med den canadiske pensionskasse Omers lægge et bud ind på Ørsteds sjællandske elnet Radius, erfarer EnergiWatch. Samtidig har ATP angiveligt indgået et partnerskab med det sjællandske energiselskab Seas NVE.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere