FinansWatch

Pension

ATP-direktør afviser nye samarbejder med Macquarie

Christian Hyldahl, topchef i pensionskassen ATP, afviser over for DR at indgå nye samarbejder med banken Macquarie i den nærmeste fremtid. Det sker efter afsløringen af bankens nøglerolle i svindlen med udbytteskat i Europa.

Kunder i Danica frygter afsmitning af hvidvasksag

Pensionskunderne i Danica Pension frygter, at Danske Banks hvidvasksag og de mulige konsekvenser heraf kan påvirke deres opsparing. Finanstilsynet mener ikke, problemerne i banken kan ramme Danicas pensionsopsparere. Det skriver Finans.

Uro i TDC-ejers bagland over udbyttesag

Det er dybt alvorligt, at australske Macquarie er involveret i udbytteskattesagen. Sådan lyder det fra et bestyrelsesmedlem i pensionskassen PKA, der købte TDC sammen med den australske investeringsbank i starten af året. Macquarie havde sandsynligvis været udelukket som samarbejdspartner i dag, siger han.

Investorer glæder sig over udsigten til lavere skat på mursten

Organisationer og ejendomsinvestorer glæder sig over, at otte kommuner sænker dækningsafgiften. Ros til Vejle, Aarhus og Odense - og ris til København. Og så lægger en af landets største investorer vægt på, om politikerne får gummiarm, når der skal bygges.

Finanstilsynet giver opkøbt pensionsselskab 14 påbud

Skandia har haft rod i investerings- og risikostyringsmæssige forhold, konkluderer tilsynet i ny inspektionsrapport. Blandt andet er informationsmateriale ikke blevet opdateret straks efter ændring i investeringsstrategien.

Advokat hos AP Pension brænder for den finansielle sektor

Thomas Hjort Lykke har ved siden af sin advokatuddannelse en HD i Finansiering, og netop kombinationen på jura og finans tænder juristen, der for nylig skiftede fra Nordea Liv og Pension til AP Pension. Det fortæller han til AdvokatWatch.

Sampension køber stort logistikcenter for trecifret millionbeløb

Logistikkoncernen DSV overdrager østjysk distributionscenter på knap 75.000 kvm, svarende til 10 fodboldbaner, til Sampension. Jagten på flere logistikejendomme fortsætter, siger Sampensions adm. direktør til EjendomsWatch. Vi ønsker ikke selv at eje ejendomme, siger DSV-chef.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere