FinansWatch

Pension

Anklager anker også direktørs dom i OW-sag

Efter den tidligere direktør i OW Bunkers datterselskab i Singapore har anket dom på halvandet års fængsel mod ham i OW Bunker-sagen har bagmandspolitiet valgt at følge trop. Nu har landsretten frit spil til at vurdere sagen igen.

Hvordan bliver fremtiden for ansvarlige investeringer?

Talere fra ind- og udland med viden om samspillet mellem de finansielle markeder og bæredygtige investeringer gæstede tirsdag Charlottehaven, da FinansWatch og AMWatch afholdt Nordic Investment Forum. Årets tema var The Future of Responsible Investments.

Pensam vil holde kapitalforvalterne i kortere snor

Pensam har systematiseret screeningprogram, så pensionskassen nu overvåger alle kapitalforvalternes arbejde med ansvarlighed indenfor miljø, samfund og ledelse på samme måde. Samtidig vil der blive fulgt fast op på resultaterne, og i sidste ende vil en forvalter blive fyret, hvis vedkommende ikke rykker sig i en positiv retning, fortæller adm. direktør Torsten Fels.

Guldfuglene er vokset fra reden

Copenhagen Infrastructure Partners ser "opportunistisk" på USA efter sejren i det første amerikanske havvindmølleudbud. Trods projekter og partnerskaber på fire globale markeder det seneste halve år har fonden dog ingen ambitioner om at blive den største udvikler.

Tre erfarne pensionsfolk går sammen i nyt mæglerfirma

Efter lange karrierer i pensionsbranchen går tre tidligere direktionskollegaer nu sammen i et fælles mæglerselskab. Markedet er blevet for uigennemskueligt, lyder det fra de tre iværksættere, der dog må erkende, at de selv har været en del af det system, de nu vil gøre op med.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere