FinansWatch

Pension

Finansforenings lobbyister styrer uden om medierne i jagten på indflydelse

NÅR FINANSSEKTOREN LOBBYER: Forsikring & Pension undgår medierne i forsøget på at få gennemslagskraft med sit lobbyarbejde. I stedet opererer brancheorganisationen bag kulisserne på at skabe relationer til beslutningstagerne på Christiansborg og blandt sine øvrige interessenter, fortæller Jacob Winther, direktør for public affairs og kommunikation i F&P.

MP Pension ekskluderer brasiliansk mineselskab

Efter en række ulykker har MP Pension presset på for at få gennemført ændringer hos det brasilianske mineselskab Vale. Men nu trækker pensionsselskabet endelig stikket og ekskluderer selskabet fra sin investeringsliste.

PFA melder fuldt udlejet i gammel postgård i indre København

Det gamle postkontor på Købmagergade, som har fået en fuld overhaling af ejeren PFA, har snart ikke mere ledig plads. To ny lejere har underskrevet lejekontrakter og en sidste lejekontrakt er undervejs, oplyser Cushman & Wakefield Red, der har stået for udlejningen, til EjendomsWatch.

ATP lader midlertidig direktør fortsætte permanent som topchef

ATP har ansat en ny topchef til at overtage den ledige stilling efter Christian Hyldahl. Det bliver den nuværende fungerende direktør, der har skiftet mening om posten. Samtidig byder ATP også en magtfuld departementschef velkommen i ledelsen og siger farvel til fondsdirektør.

PFA tager pragmatisk tilgang til klimaomstilling

Pensionsselskabet arbejder mod en såkaldt grøn investeringsportefølje, men det vil vidtrækkende konsekvenser for samfundet at droppe klassisk energi fra dag til dag. Derfor tager PFA en mere pragmatisk tilgang, forklarer koncernfinansdirektør Anders Damgaard.

Efter skarpe trusler i valgkampen: Finanslobby skal charmere nye magthavere fra svært udgangspunkt

NÅR FINANSSEKTOREN LOBBYER: Efter en valgkamp, der bød på krav om nye regninger og yderligere regulering til finanssektoren, står branchen over for en stor lobbyopgave. Men det bliver svært, da sektorens omdømme hænger i laser, og fordi det er sværere at overbevise politikere til venstre for midten om sektorens dagsorden, lyder det fra flere sider. FinansWatch ser i ny serie nærmere på lobbyisme i finanssektoren.

Her finder du finansfolkene på Folkemødet 2019

FOLKEMØDE 2019: Mød Anders Dam, Lars Rohde og Danske Banks nye direktør Chris Vogelzang samt en lang række andre finansfolk inden for både bank, forsikring, pension og kapitalforvaltning på årets Folkemøde, der skydes i gang torsdag kl. 13.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere