FinansWatch

Pension

Stor kampagne fra pensionshus møder kritik

Forbrugerråd rejser kritik af avisannoncer indrykket af AP Pension, som ifølge seniorøkonom strammer udlægningen af afkast på pensionsprodukt. Men der er ikke noget at komme efter, lyder det fra pensionsselskabet.

Pensionsselskab klar til at tage flere mandater efter opsigtsvækkende sejr

Det er ikke hverdagskost, at et pensionsselskab nupper et investeringsmandat foran en række kapitalforvaltetere. Det var ikke desto mindre tilfældet for MP Pension, der for nylig slog rivalerne på sin tilgang til bæredygtighed og aktivt ejerskab. Døren står åben for flere kunder, siger MP-chef.

MP Pension sortlister G4S-aktien efter afsløring

MP Pension har nu taget stilling til sin aktiepost i G4S, efter at det er kommet frem, at sikkerhedskoncernen systematisk overtræder menneskerettighederne i Qatar og De Forenede Arabiske Emirater (Opdateret).

Opkøbsivrig PFA-direktør debuterer når EjendomsWatch sætter lyd på branchen

Hvordan kom et opkøb til over 10 mia. kr. i stand? Hvem kom til hvem? Og hvordan samarbejder investorer over grænser? Det er noget af det, PFA-direktør Michael Bruhn berører, efter et af de største PFA-opkøb nogensinde. Det sker i første udgave af vores søstermedie, EjendomsWatchs, nye podcast, der hvert kvartal omhandler en aktuel profil. Lyt med.

Danica lukker ned for garantiprodukter

Nye kunder kan ikke længere spare op i gennemsnitsrente med garantier hos Danica. Det skyldes, at det kan give en omfordeling fra de eksisterende kunder, forklarer direktør.

Henrik Sass Larsen forsvarer bonusprogram i ATP-PEP

Den tidligere socialdemokratiske politiker Henrik Sass Larsen, der i dag er direktør for brancheforeningen for kapitalfonde, DVCA, mener, at ATP har indgået en "god aftale" med de 33 nuværende og tidligere medarbejdere, der via et bonusprogram står til at få tjene 195 mio. kr. – et beløb, der potentielt kan vokse til en halv mia. kr.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere