FinansWatch

Pension

Pensiondanmark vinder ejendomspris

Integration af data og kunstig intelligens i ejendomsinvesteringer var blandt årsagerne til, at Pensiondanmarks torsdag kunne hive sig en international pris med hjem fra Amsterdam.

Forskere kritiserer Lærernes Pension for manglende aktivt ejerskab

En klimaorganisation kritiserer Lærernes Pension for ikke at bedrive aktivt ejerskab over for de virksomheder, selskabet investerer i. Ifølge juraprofessor og lektor i selskabsledelse er det i strid med intentionen i aktionærrettighedsdirektivet, der blev implementeret i dansk lov i 2019.

"Særskat varsler et farligt skred i dansk politik"

”Det er udtryk for en mageløs bøllemetodik, der varsler et farligt skred i dansk politik,” når regeringen vil finansiere den såkaldte Arne-pension med et samfundsbidrag eller en særskat på finansielle virksomheder, harcelerer Liberal Alliances Alex Vanopslagh i et debatindlæg.

PKA-direktør er klar med milliarder til havvindsprojekter

Sammen med Tyskland, Holland og Belgien vil den danske regering skrue markant op for havvindsprojekterne i Nordsøen, og PKA-direktør Jon Johnsen er klar med sin del af finansieringen til de investeringer, der allerede i 2030 skal levere klimavenlig energi.

Flertal for højere folkepension til ægtepar

Der er politisk flertal for, at den offentlige pension ikke længere skal reduceres af ægtefællens arbejdsindkomst, og dermed mindskes forskellen mellem enlige og pensionister, der er gift.

PFA giver mulighed for hjemmearbejde to dage om ugen

Pensionsselskabet PFA giver nu medarbejderne mulighed for hjemmearbejde to dage ugentligt. Beslutningen er truffet på baggrund af interne undersøgelser, der viser, at hjemmearbejde er blevet mere populært, efter erfaringerne fra pandemien.

Nu begynder endnu en bestikkelsessag om PFA-byggeri

Københavns Byret tager nu hul på sag om såkaldt returkommission i forbindelse med et PFA-byggeri på Redmolen i Nordhavn. Tidligere direktør tilstod forrige år i samme sag og fik 15 måneders fængsel.

1 - 25 af 4039

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs