FinansWatch

Pension

Medie: Pensionsrapport leverer hård kritik af sektoren

En længe ventet rapport om situation i den danske pensionsbranche kommer til at levere hård kritik af sektoren, hvor blandt andet kommercielle selskaber vurderes som værende for dyre, og der i det store hele mangler konkurrence, skriver Insidebusiness.

Pensiondanmark får ny næstformand

Som følge af direktørskifte i Dansk Industri er der også kommet et skifte i Pensiondanmarks bestyrelse, ligesom der også er kommet ny næstformand.

Politikere tilbageholdne overfor frit pensionsvalg

Det er en lunken modtagelse, forslaget om at frigøre pensionsvalget for den enkelte medarbejder politisk får fra politikerne selv. "Der må ikke blive for meget bøvl og fikumdik," lyder det fra en erhvervsordfører.

Renterne dykker over hele verden

Fortsat stor usikkerhed på finansmarkederne betød onsdag nye rentebunde på flere obligationsmarkeder i Europa, herunder i Danmark, hvor den tiårige rente efter et fald på 7 basispoint nåede ned i det hidtil usete store minus på 0,56 pct.

Ny minister erkender hård kamp for pensionsreform

Mange ting besværliggør en ny pensionsreform med differentieret pensionsalder, erkender beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) i et interview med Ekstra Bladet. "Det her er ikke noget, vi kan gøre med et fingerknips," siger han til avisen.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere