FinansWatch

Hurtigvoksende sparekasse vil åbne Odense-filial

Det bliver den første filial på Fyn for Sparekassen Kronjyllands vedkommende, når den hastigt ekspanderede sparekasse åbner dørene for sin nye Odense-afdeling.

Sparekassen Kronjylland åbner snart sin første filial på Fyn. Afdelingen bliver placeret på Fyn, og til at varetage ledelsen i den nye filial har sparekassen hyret en tidligere Sydbank-mand.

"Vi har længe gerne villet til Odense, men vi har også hele tiden sagt, at vi åbner først en afdeling, når vi har den helt rigtige afdelingsdirektør til at stå i spidsen for den. Det har vi fundet i Nils Aaskov, der kommer med et stærkt netværk og stor erfaring," udtaler adm. direktør Klaus Skjødt i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs