FinansWatch

Sparekassen Kronjylland

Whistleblowerordninger fylder meget lidt i små og mellemstore banker

I de små og mellemstore pengeinstitutter har whistleblowerordninger en meget lille plads i dagligdagen. Der bliver brugt få ressourcer på dem, og det er heller ikke til at få øje på whistleblowerne, lyder det til FinansWatch, som i en række artikler sætter fokus på whistleblowerordninger i finanssektoren.

Sparekassen Kronjylland-direktør: Det er en atypisk krise

Der er muligvis krise, men det kan Sparekassen Kronjylland faktisk ikke se i aktivitetsniveauet. Der bliver handlet huse, købt biler og investeret. Men kunderne sparer dog mere op og låner mindre, fortæller adm. direktør Klaus Skøjdt.

Langt væk fra kirketårnet: FinansWatch møder provinsbankernes frontposter i København

Flere mindre og mellemstore banker med rod i det jyske tager på væksteventyr i det eftertragtede marked for privatkunder med høje indkomster og stigende friværdier i hovedstadsregionen. De er på alle måder langt væk fra hjemstavnens vandkant. Tilsynet har et skarpt øje på dem, men "kirketårnsprincippet" er en forældet tankegang, lyder svaret i en serie på FinansWatch. Få overblikket over de foreløbige artikler her.

Sparekassen Kronjylland henter ny afdelingsdirektør til Slagelse

Sparekassen Kronjylland har fundet en profil med et godt kendskab til erhvervslivet i det syd- og vestsjællandske område til direktørjobbet i Slagelse-filialen. Han har senest været områdedirektør i Næstved for Sparekassen Sjælland Fyn og har tidligere arbejdet for Danske Bank i godt 30 år.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere