FinansWatch

Saxo Bank

Saxo Bank-direktør om krig i Ukraine: "Vi er på dupperne"

Krigen i Ukraine stjæler alle overskrifter på dagen, hvor Saxo Banks præsenterer sit årsresultat. Saxo Banks direktør, Kim Fournais, fortæller, at banken følger situationen minut for minut. Banken har indtil videre bl.a. lukket for, at kunder kan åbne nye positioner i instrumenter, der er direkte eksponeret mod det russiske marked.

Saxo Bank melder sig ind i Dansk Erhverv

Det er blevet bemærket, at Dansk Erhverv har sat fokus på aktiekultur og virksomhedernes rammevilkår. Derfor melder Saxo Bank sig nu ind i erhvervsorganisationen.

Det hollandske opkøb er snart fordøjet helt af Saxo Bank

Efter et halvår med udgifter til at sluge Binckbank retter Saxo Banks topchef, Kim Fournais, blikket mod et andet halvår, hvor fusionen efter planen skal helt i mål. For kunderne betyder det, at de skal vænne sig til nye systemer.

Sydbank vil sende kunder i favnen på Saxo Bank før gebyrstigninger

I samarbejde med Sydbank udsender Saxo Bank breve til kunder, der bliver ramt af gebyrstigninger og står til at skulle sige farvel til deres velkendte handelsplatform for værdipapirer. Hvis kunderne vælger at flytte over til Saxo Bank, modtager Sydbank kontant afregning.

Saxo-chef opfordrer til investoruddannelse

Selvom Saxo Bank har oplevet massiv tilstrømning af kunder i 2020, så er aktiemarkedet i øjeblikket et uforudsigeligt sted. Derfor er uddannelse af privatinvestorer nødvendig, mener stifter og topchef Kim Fournais.

Saxo Bank vil være investeringernes svar på Totalkredit

Saxo Bank vil være pengeinstitutternes foretrukne partner til investeringer, akurat ligesom Totalkredit er pengeinstitutternes partner på realkreditområdet. Det fortæller Kim Fournais, der er adm. direktør og stifter i Saxo Bank.

Saxo Banks nye krypto-analytiker er en 21-årig CBS-studerende

21-årige Mads Eberhardt startede en kryptovalutabørs som 18-årig, der endte med at omsætte for mere end 2 mio. euro om året. Nu skal han lære Saxo Banks ansatte og kunder mere om det stadig gådefulde betalingsmiddel, mens han også læser på CBS.

1 - 25 af 67

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs