FinansWatch

Anklager mod Nykredit Bank: Ansat tilbød 250.000 kr. i bestikkelse

Underskrevne erklæringer i sagen om den krakkede ejendomsinvestor Michael Busch-Nielsen fortæller, hvordan an ansat i Nykredit Bank tilbød en person 250.000 kr. for at holde købere væk fra en bestemt ejendom i den konkursramte ejendomsportefølje.

Michael Busch-Nielsen fotograferet i 2014. | Foto: David Leth Williams/Ritzau Scanpix

I sagen, hvor den krakkede ejendomsinvestor Michael Busch-Nielsen netop har politianmeldt Nykredit Bank for bedrageri, underslæb og mandatsvig optræder to underskrevne erklæringer. I den ene skriver en person, at han blev tilbudt 250.000 kr. plus moms af en Nykredit Bank-medarbejder for at holde interesserede købere væk fra en af Michael Busch-Nielsens ejendomme. Den anden erklæring bakker op om dette hændelsesforløb. Det skriver Børsen.

I sagskomplekset optræder der ifølge Børsen en palævilla på Strandvejen 168 i Charlottenlund flere gange. Nykredit Bank afviste et bud på 19 mio. kr., men endte senere med at overtage den på en auktion for 12 mio. kr. i februar 2011, for så at sælge den videre en måned senere for 20 mio. kr. Villaen blev senere omdrejningspunkt i en omstødelsessag, hvor Nykredit i Københavns Byret blev dømt for at have handlet i ond tro og måtte tilbagebetale 8,7 mio. kr. til konkursboet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs