FinansWatch

Krakket ejendomsinvestor politianmelder Nykredit

En tidligere ejendomsinvestor, der krakkede i 2010 har nu politianmeldt Nykredit for bedrageri, underslæb og mandatsvig og håber på at kunne rejse et erstatningskrav mod banken på et trecifret millionbeløb. Det skriver Børsen.

Michael Busch-Nielsen fotograferet ved forældrenes hjem i 2014. Villaen var den første som Michael Busch-Nielsen anskaffede sig som 30-årig. | Foto: David Leth Williams/Ritzau Scanpix

Tidligere ejendomsinvestor Michael Busch-Nielsen har netop politianmeldt Nykredit bank for bedrageri, underslæb og mandatsvig i forbindelse med sit krak for ti år siden. Det kan i sidste ende føre til, at han kan rejse et erstatningskrav mod Nykredit Bank for mere end 207 mio. kr., skriver Børsen.

"Man ødelagde en mand og lod ham gå konkurs. Man misbrugte salgsfuldmagter og varetog sine egne interesser bl.a. ved at optage nye realkreditlån for 21 mio. kr. for alene at nedbringe sine egne udeståender med Michael Busch-Nielsen. I strid med aftalen fokuserede man kun på at nedbringe sine egne engagementer og solgte ud alt for billigt. Flere ejendomme blev, straks efter at banken havde overtaget dem på auktionerne, solgt videre til langt højere priser," siger advokat Michael Vesthardt, der sammen med advokat Karoly Németh repræsenterer Michael Busch-Nielsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs