FinansWatch

Nykredit Bank

To store Nykredit-hedgefonde ramt af problemer

Nykredits to store realkredithedgefonde Mira og Kobra har været lukket i næsten tre uger som følge af markedsuroen. Nu åbnes der igen for handel, men i begrænset omfang, skriver Børsen Pro.

Private kunder strømmer til Sparinvests passive fonde

Sparinvests passive investeringsunivers, der blev lanceret i 2001, oplevede i 2019 en kundetilvækst på 40 pct., og dermed har private investorer for alvor fået øjnene op for passive investeringer. Efter de to første måneder af 2020 har investeringstilgangen allerede rundet det halve af 2019.

Voksende indlånsoverskud skaber travlhed hos Nykredit Bank

Indlånsoverskuddet er vokset i Nykredit Bank, der i øjeblikket har travlt med at rådgive kunderne om, hvad de skal gøre, når banken fra 1. marts indfører negative indlånsrenter. Det fortæller koncernchef Michael Rasmussen i interview med FinansWatch.

Banker bokser med bæredygtighedsprincipper

Det er rimelig ligetil at skrive under på et dokument med FN's bæredygtighedsprincipper, men den store opgaver kommer i at få banken til at efterleve dem. Sådan lyder det fra flere banker ved et møde om bæredygtighed.

Krakket ejendomsinvestor politianmelder Nykredit

En tidligere ejendomsinvestor, der krakkede i 2010 har nu politianmeldt Nykredit for bedrageri, underslæb og mandatsvig og håber på at kunne rejse et erstatningskrav mod banken på et trecifret millionbeløb. Det skriver Børsen.

Nedskrivningerne er tredoblet i Nykredits bankforretning

Stigende bank- og realkreditudlån bidrager positivt til netto renteindtægterne i Nykredit Bank. Indtægter fra gebyrer alene stiger med 114 mio. kr. i forhold til første halvår sidste år. Men nedskrivningerne stiger markant.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere