FinansWatch

Nykredit Bank

Webinarer er blevet et supervåben i finanssektorens kommunikation

Med webinarer når danske finansvirksomheder nemmere, mere effektivt og ofte billigere ud til investorer og andre kunder. Og webinar-trenden går ikke bare væk igen, når corona-epidemien er løjet af, mener blandt andet PFA og Nykredit. "Vi tror, de er kommet for at blive," siger PFA's privatkundechef, Peter Rosenlind-Nissen.

Erhvervsudlånet vokser i Nykredits bankben

Nykredit Bank har i årets første kvartal haft mere vækst på erhvervsudlånet end nogensinde før i topchef Michael Rasmussens tid. Men forklaringen på væksten er langt fra noget at juble over.

Spar Nord får ny storkundedirektør

En forfremmelse af Martin Kudsk Rasmussen til Spar Nords direktion har givet plads til en ny storkundedirektør i det nordjyske pengeinstitut. Ham henter banken dog også internt.

To store Nykredit-hedgefonde ramt af problemer

Nykredits to store realkredithedgefonde Mira og Kobra har været lukket i næsten tre uger som følge af markedsuroen. Nu åbnes der igen for handel, men i begrænset omfang, skriver Børsen Pro.

Private kunder strømmer til Sparinvests passive fonde

Sparinvests passive investeringsunivers, der blev lanceret i 2001, oplevede i 2019 en kundetilvækst på 40 pct., og dermed har private investorer for alvor fået øjnene op for passive investeringer. Efter de to første måneder af 2020 har investeringstilgangen allerede rundet det halve af 2019.

Voksende indlånsoverskud skaber travlhed hos Nykredit Bank

Indlånsoverskuddet er vokset i Nykredit Bank, der i øjeblikket har travlt med at rådgive kunderne om, hvad de skal gøre, når banken fra 1. marts indfører negative indlånsrenter. Det fortæller koncernchef Michael Rasmussen i interview med FinansWatch.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere