FinansWatch

Nykredit Bank

Nedskrivningerne er tredoblet i Nykredits bankforretning

Stigende bank- og realkreditudlån bidrager positivt til netto renteindtægterne i Nykredit Bank. Indtægter fra gebyrer alene stiger med 114 mio. kr. i forhold til første halvår sidste år. Men nedskrivningerne stiger markant.

Finansjobbene pibler frem i Wall Street Kolding

Mange nye arbejdspladser og et regulært finans-cluster er ved at blive til virkelighed i Kolding, hvor en stribe pengeinstitutter har bygget nye store enheder med regionale og landsdækkende funktioner. Hemmeligheden bag vækstsuccesen er et mangeårigt sats på uddannelse, vurderer adm. direktør Morten Bjørn Hansen fra Business Kolding.

Alle vil have en undskyldning fra Danske Banks topchef – selv konen

FW PODCAST: Han er formentlig indehaver af den uofficielle Danmarksrekord i flest offentlige undskyldninger. Kun derhjemme kniber det med at få sagt det svære ord, fortæller midlertidig adm. direktør i Danske Bank, Jesper Nielsen, med et smil i FinansWatchs nye podcast. Men hvor tilliden fra resten af samfundet er i bund – er stemningen internt i Danske Bank god igen, lyder det fra vikaren i chefstolen.

Nykredit lander resultat i tråd med forventningerne

Nykredit opnåede i fjerde kvartal en fremgang på bundlinjen, og på årsbasis lander landets største realkreditselskab på linje med forventningerne. Selskabet ønsker at udbetale halvdelen af årets resultat i udbytte og forventer at kunne udbetale endnu mere i Kundekroner i 2019 (Rettet).

Nykredit fuldender udbytte-undersøgelse

Finanskoncernen har været igennem 2,7 mio. dokumenter og er blevet assisteret af Deloitte i undersøgelsen, der ikke viser tegn på flere sager om uretmæssig refusion af udbytteskat, skriver Børsen.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere