FinansWatch

Gik ned med stress to gange: Jeg følte det var flovt

I KRISE PÅ ARBEJDSPLADSEN: To gange er mangeårig medarbejder i Jutlander Bank Henning Ørum gået ned med stress. Han husker det som flovt, at han ikke kunne overskue de arbejdsopgaver, der lå på hans bord. I dag – fem år efter sidste sygemelding – besøger han selv kollegaer, der er blevet ramt, så de ikke skal føle sig alene. Og så har han lært at sige nej.

Henning Ørum kan i dag hjælpe kolleger, der bliver ramt af stress. | Foto: Jutlander Bank PR

Det tog en motorcykeltur på en 30 kilometers penge fra hjemmet i Hobro og forbi Jutlander Banks hovedsæde i Aars, før Henning Ørum var helt sikker på, at han var parat til at vende tilbage til sin arbejdsplads.

Året er 2014, og Henning Ørum, boligmedarbejder i Jutlander Bank, har for anden gang været sygemeldt med stress. Og selv om han havde været igennem hele møllen før, var det ikke lettere at vende tilbage anden gang.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs