FinansWatch

Jutlander Bank

Bankdirektør åbner for flere fusioner

På sigt kan den nye Sparekassen Danmark byde flere sparekasser velkommen, lyder det fra topchef i Sparekassen Vendsyssel efter fusionsplanerne med Jutlander Bank er blevet offentliggjort.

Jutlander-formand: Garantmodel "matcher vores DNA meget bedre"

Bestyrelsesformand i Jutlander Bank, Finn Hovalt Mathiassen, er ikke ked af at banken i en kommende sammensmeltning med Sparekassen Vendsyssel vender ryggen til en tilværelse som aktieselskab. Bankforsker ved Aalborg Universitet, Lars Krull, er mere kritisk.

Datacentral melder Sparekassen Danmark-fusion gennemført

Efter en koncentreret weekend er Jutlander Bank og Sparekassen Vendsyssel nu fusioneret i teknisk forstand. ”Det er en militær operation, der er forberedt gennem et halvt år,” siger direktør i Sparekassen Danmark, som er navnet på den fusionerede sparekasse.

Sparekassen Danmark opruster på Sjælland

Jutlander Bank, der er fusioneret med Sparekassen Vendsyssel, er i gang med at åbne en ny filial på Amager. Dermed kommer fusionsbanken Sparekassen Danmark op på fire i alt filialer i København.

Storaktionærer øjner dobbelt så stort udbytte efter fusion

Hvis Jutlander Bank ender med at fusionere med Sparekassen Vendsyssel vil det sikre et mere stabilt udbytte, lyder det fra bankens to største aktionærer: "Det er svært at sige nej tak til," siger den ene. "Det bliver sjovere at være julemand i fremtiden," siger den anden.  (opdateret)

1 - 25 af 69

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs