FinansWatch

Kriseramte banker kommer igen

DAB, Vestjysk Bank og Den Jyske Sparekasse har vendt skuden efter flere kriseår. De bevæger sig nu afgørende ud af farezonen på Bankresearchs årlige liste over de mest truede banker, skriver Børsen. 

Jan Ulsø Madsen, adm. direktør for Vestjysk Bank.

Efter flere kriseår har tre danske banker fået vendt udviklingen og optræder ikke længere på liste fra Bankresearch over landets mest truede banker. Det skriver Børsen.

De tre banker er Danske Andelskassers Bank, Vestjysk Bank og Den Jyske Sparekasse, som siden finanskrisen har været blandt de banker, der har haft størst risiko for at krakke. Men nye forbedrede kapitalgrundlag betyder, at de tre banker nu står stærkere, viser en risikovurdering fra Bankresearch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs