FinansWatch

Den Jyske Sparekasse

Øgede nedskrivninger barberer bundlinje hos Den Jyske Sparekasse

Den Jyske Sparekasse fastholder forventningerne til 2019 selvom øgede nedskrivninger efter årets første kvartal sætter sparekassen bagud i forhold til at nå den uddmeldte bundlinje. Et erhvervsengagement og en dårlig pelsauktion på mink står bag de øgede nedskrivninger.

Kriseramte banker kommer igen

DAB, Vestjysk Bank og Den Jyske Sparekasse har vendt skuden efter flere kriseår. De bevæger sig nu afgørende ud af farezonen på Bankresearchs årlige liste over de mest truede banker, skriver Børsen.

Spar Nord vil kommentere DAB-afvisning senere

Spar Nord Bank har mandag aften via fondsbørsen meddelt, at man vil kommentere Danske Andelskassers Banks (DAB) afvisning af Spar Nords købstilbud, når man har haft lejlighed til at gennemlæse redegørelsen fra DAB's bestyrelse.

Gang i jysk bankkrig: Lokale spillere kan komme ind fra højre

Spar Nord har kastet sin interesse på den lokale konkurrent Danske Andelskassers Bank (DAB), som dog ikke nødvendigvis er glad for at lade sig opkøbe af en større spiller. Sandsynligt er det, at også Vestjysk Bank melder sig ind i spillet om DAB, men man skal heller ikke afskrive en helt tredje bank, påpeger analytiker i interview med FinansWatch.

Storaktionærer i lokalbanker gør klar til ny fusionsbølge

Mens fusioner i sektoren under finanskrisen og i årene efter var drevet af økonomiske dårligdomme, kan en ny bølge af fusioner nu indebære konsolidering af sunde banker, vurderer flere brancheaktører over for FinansWatch. Startskuddet var Nordjyske Bank.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere