FinansWatch

Salling Bank uddyber 2017-forventningerne

Skive-banken præciserer nu forventningerne til regnskabet for hele året, efter banken torsdag har offentliggjort planer om aktieemssion.

Salling Bank uddyber de resultater, banken forventer at opnå i år. Det sker i forbindelse med bankens lancering af et salg af nye aktier torsdag.

"Salling Bank har af hensyn til at opfylde krav fra Finanstilsynet i relation til anvendelse af det alternative resultatmål "Basisindtjening" i prospektet præciseret ordlyden af sine forventninger til regnskabsåret 2017," fremgår det af en meddelelse.

Hidtil har banken udmeldt og gentaget, at den regner med en basisindtjening, altså resultatet før kursreguleringer, nedskrivninger og skat, på mellem 48 og 52 mio. kr. - et fald fra 55,5 mio. kr. i 2016.

Den forventning fastholdes, men Salling Bank fortæller derudover, at der vil være lavere nedskrivninger end sidste år, hvis konjunkturforholdene i den danske økonomi holder året ud.

Ligeledes vil kursreguleringerne for 2017 være på niveau med 2016, hvis markedsrenten fortsætter på uændret niveau, og udviklingen i aktiekurser fortsætter, skriver banken.

Endelig tror Salling Bank, at resultatet før og efter skat vil være på samme niveau i år som i 2016, hvor banken fik sit bedste resultat nogensinde med et overskud på 38,0 mio. kr. efter skat.

Salling Bank tænder det "lange lys" med stor aktieemission

Salling Bank lancerer stort aktiesalg

Forsiden lige nu

Letland suspenderer korruptionsanklaget centralbankchef

Den korruptionsanklagede lettiske centalbankchef, Ilmārs Rimšēvičs, er blevet suspenderet fra sin post. Der er desuden kaldt en vikar ind til det næste møde i ECB's styrende råd, hvor Rimšēvičs også har en plads.

BRF henter størstedelen af lån til private som bankboliglån

Boligejerne i Jyske Bank-koncernen vælger i langt højere grad bankboliglån end de traditionelle realkreditlån, fortæller BRF Kredits adm. direktør Carsten Tirsbæk Madsen. Fremadrettet ventes udlånsvæksten at aftage, dog med fortsat størst vækst i belåning af ejerboliger - også selvom der ikke kan hentes flere lån i Totalkredit.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere