FinansWatch

Danske Bank: De fleste systemer virker igen

Mobilepay, netbank og de fleste andre af Danske Banks digitale bankløsninger virker igen efter nedbrud, lyder det fra pressechef.

Det var et strømsvigt, der onsdag eftermiddag førte til it-problemer hos Danske Bank, men torsdag morgen er langt de fleste systemer oppe at køre igen.

Kunderne har dermed igen mulighed for at bruge bankens pengeautomater, bruge betalingskort og andre onlineløsninger som app'en Mobilepay, der igen kan bruges til overførsler mellem privatpersoner.

"Vi har arbejdet med systemerne hen over natten for at få det op at køre igen. Status er nu, at langt det meste virker igen," siger Kenni Leth, pressechef hos Danske Bank, til Ritzau Finans.

Der er stadig enkelte systemer, der fortsat har problemer fra morgenstunden. Det drejer sig blandt andet om muligheden for at betale med Mobilepay i butikker, mens nogle enkelte erhvervskunder også kan opleve, at det ikke er muligt at logge på Business Online-løsningen.

"Vi arbejder så hurtigt, som vi overhovedet kan. Vi har kørt systemerne op et efter et. Mange af systemerne har virket siden klokken fire i nat, og de sidste håber vi, at vi kan få op at køre her til morgen," siger pressechefen.

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

Tryg vil investere 674 millioner i ejendomsfonde

En række større ejendomssalg reducerer værdien af Trygs investeringsejendomme med én mia. kr., men forsikringskoncernen er parat med nye investeringer i 2018, fremgår det af årsregnskabet.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere