FinansWatch

Medie: Nets satser på amerikansk kapitalfond i købsdrøftelser

Den amerikanske kapitalfond Hellman & Friedman har ifølge Berlingske Business' oplysninger fået særlige rettigheder til at forhandle om et købstilbud af Nets.

Foto: Jens Dresling

Den amerikanske kapitalfond Hellman & Friedman er blevet givet særlige rettigheder til at udarbejde et købstilbud på Nets. Det skriver Berlingske Business på baggrund af anonyme kilder.

Nyheden kommer, efter at det på det seneste er kommet frem, at i hvert fald tre spillere er interesseret i at overtage det danske betalingsløsningsfirma. Det gælder foruden Hellman & Friedman britiske Permira og svenske Nordic Capital. Men amerikanerne er altså foran i kampen om Nets.

"Hellman & Friedman er spidsen, og de to andre er parkeret på sidelinjen," siger en kilde til avisen.

Ifølge Berlingske vil Nets vende tilbage til de to andre interesserede, hvis bestyrelsen ikke kan blive enige med Hellman & Friedman om et køb.

Som beskrevet tidligere på FinansWatch har Nets-aktien tirsdag morgen ligget underdrejet af uvisse årsager. Efter handelsstart faldt aktien således 10,4 pct. til 142 kr.

Siden er det dog gået frem og lidt over kl. 11 tirsdag handles aktien til 153,8 kr.

Nets i bemærkelsesværdigt kursdyk: Alle undrer sig

Medie: Nets-budkrig kan udløse ny pengeregn over direktører

Forsiden lige nu

Køber af krisebank tager en for holdet: Vi gør det for den danske banksektor

Det ville have haft konsekvenser for hele banksektoren, hvis ikke den fortabte situation i Østjydsk Bank var blevet løst, mener direktøren i Sparekassen Vendsyssel, der nu overtager både filialer og kriseramte kunder. Vi så meget nødigt, at banken skulle havne i Finansiel Stabilitet, siger han til FinansWatch.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere