FinansWatch

Wells Fargo opdager nye mistænkelige konti

Den amerikanske storbank er blevet ramt af endnu en møgsag, skriver The New Times.

Den amerikanske bank Wells Fargo har, kun et år efter at bankens skandale om falske konti kom i offentlighedens søgelys, fundet frem til yderligere omkring 1,4 millioner konti, som banken finder mistænkelige og muligvis ikke er oprettet af bankens kunder selv.

Det skriver New York Times.

Nyheden har sat gang i en ny bølge af kritik fra interessenter, som er frustrerede over, hvor lang tid det tager banken at få ryddet op i forholdene.

"Hver eneste gang, der kommer en udmeldelse som denne her, stiger presset for de involverede parter. Hvor mange kunder og medarbejdere i Wells Fargo vil nå frem til den konklusion: "Jeg ønsker ikke at sættes i forbindelse med denne sag"?," siger bankanalytiker Nancy Bush, der er chef i NAB Research, til New York Times.

Det samlede antal af potentielle uautoriserede konti er med de nye fund på 3,5 millioner, hvilket er en stigning på næsten 70 pct. i forhold til bankens indledende estimat.

Ud over fundet af de 1,4 millioner mistænkelige konti har banken opdaget 528.000 sager, hvor kunder muligvis er blevet tilmeldt bankens online betalingssystem uden deres viden eller tilladelse.

Banken vil ifølge New York Times tilbagebetale omkring 910.000 dollar (ca. 5,7 mio. kr.) til kunder, som har pådraget sig yderligere udgifter eller takster på grund af den uautoriserede tilmelding.

Først oprettede Wells Fargo falske konti – nu har banken lukket forkerte ned

Skandaleramte Wells Fargos nye formand er en kvinde med sans for dramatik

Forsiden lige nu

Tryg vil investere 674 millioner i ejendomsfonde

En række større ejendomssalg reducerer værdien af Trygs investeringsejendomme med én mia. kr., men forsikringskoncernen er parat med nye investeringer i 2018, fremgår det af årsregnskabet.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere