FinansWatch

Mybanker-stifter gør klar til salg og jagter ny forretning

Stifteren af Mybanker, John Norden, ønsker at sælge Mybanker, som han startede i 2000. I stedet vil han satse på rådgivning til virksomheder om blandt andet lån og børsnoteringer. Det skriver Børsen.

John Norden, stifter og medejer af Mybanker, er nu i gang med at opbygge en ny forretning. Foto: Altschul Michael

Siden 2000 har John Norden stået i stået i spidsen for prisportalen Mybanker. Men i år er han stoppet som adm. direktør i det han kalder en selvfyring. Det skriver Børsen.

"Jeg har en 2020-plan. I 2020 er det 20 år siden, Mybanker blev stiftet, vi skal have en årlig vækst på 20 pct., og jeg skal sælge min andel for mindst 20 mio. kr.," siger John Norden, der ligesom hustruen Elisabeth Arendt ejer 20 pct. af selskabet.

John Norden sidder nu i et fintech-kontorfællesskab ved Christianshavns kanaler for at opbygge virksomheden Mybanker Corporate Equity, der har nogle år på bagen og senere ved årsskiftet skifter navn til Norden CEF. Virksomheden skal rådgive om egenkapital og lån via både bank, crowdfunding og direkte lån fra eksempelvis pensionsselskaber. John Norden vil også rådgive virksomheder om børsnoteringer.

Ifølge John Norden er der 43.000 små og mellemstore virksomheder som kan have brug for alternativer til bankfinansiering, og han peger på, at banker typisk giver lån mod pant, hvilket kan være svært for vækstselskaber.

Mybanker.dk skifter ud i ledelsen

Forsiden lige nu

Nyt samarbejde skal styrke Mobilepay

Betalingsløsningen Mobilepay har indgået et nyt partnerskab med fintechvirksomhed, skriver Børsen. Det skal sætte yderligere fart på betalingstjenestens vækst.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere