FinansWatch

Deutsche Banks toplinje skuffer ledelsen og aktiemarkedet

Indtjeningen hos den tyske storbank falder som følge af afdæmpet kundeaktivitet, viser regnskabet for andet kvartal.

Deutsche Bank har ikke været helt så gode til at hive penge hjem, som banken havde håbet på, og aktieanalytikerne havde sat næsen op efter.

Bankens toplinje landede i andet kvartal på 6,6 mia. euro, hvilket var omkring 500 mio. euro lavere end ventet ifølge Bloomberg News. Det er samtidig et fald på 10 pct. i forhold til samme periode sidste år.

"Toplinjen er ikke så stærk, som jeg havde håbet på," siger adm. direktør John Cryan i en kommentar til regnskabet, hvor afdæmpet kundeaktivitet bliver angivet som en del af årsagen.

På bundlinjen landede banken et overskud på 447 mio. euro, hvor der var ventet et plus på 311 mio. euro. Analytikernes estimater svingede dog helt fra et overskud på 550 mio. euro til et minus på 185 mio. euro.

Indtjeningen er 20 mio. euro højere end i samme periode sidste år, og det højere overskud kan blandt andet forklares med faldende omkostninger og lavere nedskrivninger.

Deutsche Bank melder i forbindelse med regnskabet, at indtjeningen er lavere end bankens langsigtede forventninger.

 

/ritzau/FINANS

Tysk storbank vil flytte milliarder fra London grundet brexit

Deutsche Bank betaler sig ud af endnu en skandalesag

Forsiden lige nu

Nyt samarbejde skal styrke Mobilepay

Betalingsløsningen Mobilepay har indgået et nyt partnerskab med fintechvirksomhed, skriver Børsen. Det skal sætte yderligere fart på betalingstjenestens vækst.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere