FinansWatch

Bankkonti med renter hitter

Danskerne går på jagt efter rente i bankerne, og Santander Consumer Bank, der tilbyder en af de højeste, melder om indlånsvækst. Basisbank har af samme årsag i øjeblikket lukket for mere indlån. Det skriver Børsen.

Foto: Colourbox

Flere danske bankkunder er tilsyneladende blevet trætte af at se pengene skumpe på deres indlånskonti, og Santander Consumer Bank, der tilbyder tre forskellige konti med plusrenter på 0,6 pct., 0,9 pct. eller 1,05 pct., oplevede sidste år en vækst på 37 pct. i indlånet. De første seks måneder af 2017 er indlånet vokset med 12 pct. Det skriver Børsen.

"Nogle steder får kunderne slet ikke betaling for at have pengene stående, mens andre skal betale for at have deres indestående på en bankkonto. Vi har kun været i Danmark i ti år, men vi er blevet taget godt imod, så godt, at det vælter ind med indlån," siger Bo Jakobsen, der tilbyder kunderne tre forskellige konti

"Udviklingen for vores indlån er gået langt over vores forventninger, vi taler om et indlån på et tocifret milliardbeløb," siger Bo Jakobsen, der er adm. direktør i Santander Consumer Bank.

Hos konkurrenten Basisbank er alle højrentekonti i øjeblikket lukket for nye kunder.

Mybanker oplyser, at der hver måned er mellem 20.000-30.000 kunder på Mybanker, som søger tilbud på opsparing.

Forsiden lige nu

Aabenraa-bank tæt på fordobling af bundlinjen i 2017

Sønderjyske Kreditbanken kommer solidt ud af 2017 godt hjulpet på vej af en svagt stigende toplinje, lavere nedskrivninger og øgede kursreguleringer. Når det gælder 2018, er forventningerne dog mere afdæmpede (Opdateret).

Bankboss efter Anders Dam-stikpiller: "Jeg kan stikke de fleste"

Står det til topchef Gert Jonassen, har Arbejdernes Landsbank nogle af de skarpeste priser på boliglån. Det siger han til FinansWatch efter flere spidse bemærkninger, som Jyske Bank-direktør Anders Dam rettede mod en række konkurrenter tirsdag. Jonassen erkender dog, at gennemsigtigheden i priserne kunne være større.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere