FinansWatch

Nordea: Beslutning om at flytte hovedsæde er ikke taget endnu

Nordens største bank har endnu ikke besluttet, om bankens hovedsæde skal flyttes.

Foto: Nordea/PR

Nordens største bankkoncern, Nordea, har endnu ikke besluttet, om og eventuelt hvortil bankens hovedsæde skal flyttes. Samtidig afviser bankens pressechef overfor Reuters, at der er bestyrelsesmøde i banken i denne uge.

"Der er ikke noget bestyrelsesmøde tirsdag, og der er ikke taget nogen beslutning," siger Petter Brunnberg, der er pressechef i Nordea.

Petter Brunnberg har tidligere afvist, at banken har besluttet sig for at flytte. Og for to uger siden sagde han til det svenske nyhedsbureau TT, at han heller ikke havde hørt om, at der skulle tages en beslutning på bestyrelsesmødet 30. maj, som flere medier tidligere har berettet. Men nu afviser han altså overfor Reuters, at bestyrelsen overhovedet mødes tirsdag.

Fra Nordea har det tidligere lydt, at banken kunne flytte hovedsædet fra Stockholm og ud af Sverige, da den svenske regering barsler med en ny afgift på finanssektoren, der skal polstre statskassen til fremtidige bankkriser. Men Nordea har været en højlydt modstander af planerne.

Pressechefen vil ikke oplyse, hvornår bestyrelsen igen sætter sig sammen. En kilde tæt på sagen oplyser dog til Reuters, at det sker 14. juni.

København eller Helsinki har været nævnt som mulige destinationer for Nordeas hovedkvarter.

/ritzau/FINANS

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs