FinansWatch

Her er pengeinstitutterne med de bedste netbanker

Hvem har landets bedste netbank blandt de største og mellemstore banker? Se resultatet af undersøgelsen, som FinansWatch har foretaget i samarbejde med analysebureauet Wilke.

Foto: Danske Bank PR

Danske Bank og Lån & Spar Bank ligger i top, når det gælder om at have de bedste netbanker.

Det viser en undersøgelse, som FinansWatch har foretaget i samarbejde med analysebureauet Wilke.

Danske Bank vinder kategorien blandt landets største banker, mens Lån & Spar Bank sejrer blandt de mellemstore banker.

Resultatet af undersøgelsen er baseret på to elementer: en måling af omkring 3500 kunders oplevelse af bankernes digitale løsninger samt en objektiv ekspertvurdering af selskabernes digitale løsninger med fokus på brugervenlighed, funktionalitet og personificeringsgrad. Undersøgelsen er en del af rapporten "Digital Finans 2017".

Hurtig og effektiv

I gruppen af de største banker vinder Danske Bank foran Nykredit Bank på andenpladsen og Spar Nord Bank på tredjepladsen.

Det er primært i ekspertvurderingen, at Danske Bank klarer sig bedre end de andre store banker. Men bankens kunder er også meget tilfredse med netbanken – 67 pct. af Danske Banks kunder er således meget enige i, at netbanken er hurtig og effektiv at anvende, viser undersøglsen. For de øvrige store banker er gen­nemsnittet 59 pct.

Hos de mellemstore banker slår Lån & Spar Bank Alm. Brand Bank, som henter en andenplads, mens Middelfart Sparekasse kommer ind som nummer tre.

Undersøgelsen er en del af rapporten Digital Finans 2017, der udgives af FinansWatch i samarbejde med Wilke. Rapporten er gratis for abonnenter på FW Insight og kan købes separat.

Læs gratis preview af rapporten her.

Læs mere om FW Insight her.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs