FinansWatch

Ny undersøgelse: Her er den bedste rigmandsbank

Jyske Bank er landets bedste bank til at servicere formuende kunder. Det skriver nyhedsmediet Finans på baggrund af ny undersøgelse fra Voxmeter. Nordisk storbank er bundskraber.

Jyske Bank stryger til tops i ny undersøgelse af konsulenthuset Voxmeter, som har undersøgt, hvilke banker som er bedst til at servicere privat banking-kunder. Det skriver nyhedsmediet Finans.

"Private banking-kunderne er vigtige for bankerne, og det er dem, som mange banker kæmper om, fordi de genererer en god indtjening. Og Jyske Banks formuende kunder er generelt mest tilfredse," siger Christian Stjer, adm. direktør i Voxmeter, til Finans.

Nordea klarer sig dårligst i undersøgelsen, men også Nykredit Bank, Spar Nord og Sydbank har fået mindre tilfredse privat banking-kunder, skriver Finans, mens Danske Banks formuende kunder er mere og mere tilfredse.

Finans skriver, at undersøgelsen kun inkluderer banker, hvor der er indhentet nok svar fra kunderne til at skabe en statistisk valid opgørelse. Derfor indgår Ringkjøbing Landbobank eksempelvis ikke.

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs