FinansWatch

Borgmester ked af Nordfyns Banks flytteplaner

I Nordfyns Kommune er borgmesteren ked af, at Nordfyns Bank vil flytte sit hovedkvarter fra Bogense til Odense.

Borgmester i Nordfyns Kommune, Morten Andersen (V) Foto: PR

Så snart ledelsen i Nordfyns Bank finder en egnet domiciladresse i Odense, flytter banken fra sin nuværende hjemby Bogense. Og den beslutning ærgrer den lokale borgmester.

Det skriver Fyens.dk

"På den ene side er det en positiv konsekvens af, at det er gået dem godt. På den anden side er det en virksomhed, hvis hjemsted forlader kommunen, og det er jeg selvfølgelig ked af, at den gør," siger borgmester i Nordfyns Kommune, Morten Andersen (V), til Fyens.dk.

I en fondsbørsmeddelelse tidligere i dag, forklarerede banken, hvorfor hovedkvarteret skal flyttes:

"Med udgangspunkt i et ønske om at fortsætte den positive udvikling af Nordfyns Bank har bestyrelsen besluttet at flytte bankens hovedkontor fra den nuværende adresse i Bogense til Odense," lød det.

Formand for Bogense Handelstandsforening, Per Maegaard, siger til avisen, at det er positivt, at banken trods alt bevarer en filial i byen.

Forsiden lige nu

Fem år gammel sender stadig syge i forsikringshul

På trods af at førtidspensionsreformen blev vedtaget i 2013, er der stadig kunder, der ikke kan få dækning for tab af erhvervsevne på trods af at have en sådan forsikring hos deres pensionsselskab.

Vækst-sparekasse bremser en smule op

Efter igen og igen at have brudt Finanstilsynets retningslinjer for udlånsvækst holder Dragsholm Sparekasse sig i 2017 lige akkurat inden for grænsen. Væksten er dog stadig markant, hvilket blandt andet skyldes overtagelsen af Refsnæs Sparekasse.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere