FinansWatch

Den Jyske Sparekasse fritstiller områdechef

Den Jyske Sparekasse fritstiller områdedirektør, som sammenlagt har været ansat 22 år i banken. Det skriver Nordjyske.dk.

Claus E. Petersen, adm. direktør for Den Jyske Sparekasse Foto: Lokale Pengeinstitutter

43-årige Brian Otte er blevet fritstillet som områdedirektør for Farsø i Den Jyske Sparekasse. Det skriver Nordjyske.dk. Ifølge mediet har Brian Otte sammenlagt været ansat i banken i 22 år.

Brian Otte bliver ifølge Nordjyske.dk erstattet af 45-årige Claus Villadsen, som kommer fra en stilling som erhvervsrådgiver i bankens hovedkontor i Give.

"Brian Otte har ydet en stor indsats, så det er naturligvis en meget vanskelig beslutning at ophæve samarbejdet. Vi har dog vurderet, at vi, med nye kræfter i spidsen for driftsenhed Farsø, får nogle bedre muligheder for at fortsætte den positive udvikling," udtaler Claus E. Petersen, adm. direktør for Den Jyske Sparekasse, til Nordjyske.dk

Forsiden lige nu

Køber af krisebank tager en for holdet: Vi gør det for den danske banksektor

Det ville have haft konsekvenser for hele banksektoren, hvis ikke den fortabte situation i Østjydsk Bank var blevet løst, mener direktøren i Sparekassen Vendsyssel, der nu overtager både filialer og kriseramte kunder. Vi så meget nødigt, at banken skulle havne i Finansiel Stabilitet, siger han til FinansWatch.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere