FinansWatch

Nordea åbner e-filial i Fredericia

Den nordiske storbank Nordea åbner ny e-filial i Fredericia. De såkaldte e-filialer er en del af bankens nye strategi, lyder det i en pressemeddelelse.

Foto: Torben Stroyer, Jyllands-Posten

Nordea har i dag åbnet en ny digital filial - en såkaldt e-filial - i Fredericia. Herfra vil den nordiske storbank rådgive især mindre erhvervsdrivende via mail, telefon og videomøder.

Det oplyser Nordea i en pressemeddelelse.

"Vores målinger viser, at erhvervskunderne efterlyser en mere fleksibel og proaktiv rådgivning. Derfor har vi nu udviklet Nordeas bud på fremtidens erhvervsbank," udtaler Michael Frisch, bankdirektør for erhvervskunder i Nordea Bank Danmark, i meddelelsen.

Nordeas Søren Poulsen bliver filialdirektør for den digitale filial i Fredericia, som tilbyder rådgivning mellem kl. 8 og 18 i hverdagene. Filialen vil i første omgang have fem rådgivere.

"For mange mindre erhvervskunder kan det være en udfordring at nå forbi banken i vores åbningstid. Derfor tilbyder vi nu kunderne at klare mange af deres bankforretninger på farten eller hjemme fra kontoret," siger han i meddelelsen.

E-filialen er primært målrettet mindre erhvervskunder, som har deres privat- og erhvervsøkonomi samlet i én pakke, oplyser Nordea.

Videre skriver banken, at det bliver Nordeas tredje og foreløbig sidste filial for de mindre erhvervskunder i Danmark.

Nordea første åbnede to e-filialer sidste år i Danmark - en i Aarhus og en i København.

Mere fra FinansWatch

Grøn brintkomet ligner et drømmehug for ATP og kapitalfond

For landets største pensionsselskab og hardtech-fonden Nordic Alpha Partners kan børsnoteringen af Green Hydrogen Systems blive en ekstraordinær god investering. En rigtig god rejse, men også en risikofyldt investering, siger ATP's aktiechef Claus Wiinblad.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs