FinansWatch

Panama-papirer om skattely bliver offentliggjort 9. maj

Om mindre end to uger bliver det muligt at se Panama-papirerne, der afslører adskillige med penge i skattely.

Foto: Astrid Krysfeldt

Er du nysgerrig efter at se, hvem der står i de omstridte Panama-papirer, så skal du ikke vente meget længere. Det internationale konsortium af undersøgende journalister, ICIJ, vil nemlig offentliggøre Panama-papirerne 9. maj klokken 20.00 dansk tid.

Det skriver ICIJ på deres hjemmeside.

Panama-lækket indeholder navnene på mere end 200.000 offshoreenheder, der er blevet konstrueret med hjælp fra advokatfirmaet Mossack Fonsecas hjælp.

Det internationale konsortium af undersøgende journalister vil ikke offentliggøre optegnelser af bankkonti, finansielle transaktioner, mails og andre korrespondancer, der indeholder oplysninger som pas og telefonnumre.

Informationerne, der offentliggøres, vil udelukkende være et udsnit af informationerne, som bliver udsendt i offentlighedens interesse, skriver konsortiummet på hjemmesiden.

I alt er 11,5 millioner dokumenter blevet lækket fra advokatfirmaet Mossack Fonseca, der er en af verdens største udbydere af skattely-løsninger. 109 medier fra 76 lande har i dag fingre i papirerne. I Danmark ligger Politiken og DR inde med papirerne.

Analytikere venter betydeligt fald i Nordeas bundlinje

Svensk LO overvejer adjö til Nordea efter Panama-skandale

Swedbank landede bedre end ventet i første kvartal

Risiko for Brexit giver øget usikkerhed for aktier

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs