FinansWatch

Medie: Danske Banks boligside klarer sig dårligere end konkurrenten

Boligsiden Bolighed har fået langt flere unikke besøgende end Sunday, der ejes af Danske Bank. Storbanken mener dog selv, at den kan skalere op og få flere brugere.

Foto: Jonas Pryner Andersen

Brugerne har i højere grad valgt at besøge boligsiden Bolighed, der ejes af Spar Nord, Nykredit, Sydbank og Arbejdernes Landsbank, end de har kigget på Danske Banks bud på en boligside, Sunday. Det skriver dagbladet Børsen.

Ifølge sidernes egne brugertal har Bolighed indtil videre haft cirka 870.000 brugere, mens omtrent 200.000 har været omkring Sunday i de måneder, siderne har eksisteret.

"Vi er i en eksperimentalfase, hvor vi prøver Sunday af over for brugerne. Vi er meget interesseret i interaktion, så vi kan lære af den måde, de bruger siden på. Når vi så føler, at vi har det rette produkt, kan vi skalere op, og så skal vi nok give den gas," siger Simon Haldrup, der er chef for Mobilelife i Danske Bank.

Leif Lind Simonsen, der er pressechef i Spar Nord og talsmand for Bolighed, siger, at brugertallene er gået over al forbedring, og at fokus nu ligger på at forbedre brugernes oplevelser på siden.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere