FinansWatch

Medie: Privat investor giver nyt bud på J.A.K. Slagelse

Først blev han afvist af Finanstilsynet, men nu er han og cirka 25 andre klar til at afgive et nyt bud på den krakkede J.A.K. Slagelse.

Den private investor Jens Kindberg har sammen med omtrent 25 andelshavere i den krakkede andelskasse J.A.K. Slagelse lavet en konstellation, de kalder 'Red Andelskassen'. Gennem den vil de byde 17 mio. kr. på aktiver og passiver i selskabet, der nu ligger hos Finansiel Stabilitet, skriver dagbladet Børsen.

Fredag vil Finansiel Stabilitet få et brev fra Red Andelskassen, hvor det redegør for sit tilbud, der skulle være nok til at få selskabet over minimumsgrænsen for kapital, da J.A.K. Slagelse ifølge Finanstilsynet manglede 8,3 mio. kr.

I brevet truer Red Andelskassens advokat Kim Østergaard med et retsligt efterspil, da han mener, det kan være ansvarspådragende for den nuværende ledelse at afvise tilbuddet, fordi Red Andelskassen mener, at en afvisning vil stille kreditorerne ringere, end de kunne stå.

"Det her tilbud stiller under alle omstændigheder kreditorerne og andelshaverne bedre end det, Henrik Bjerre-Nielsen (adm. direktør i Finansiel Stabilitet, red.) udtaler til dagspressen. Jeg tror heller ikke, at Henrik Bjerre-Nielsen har lyst til at få lagt sag an imod sig personligt," siger Jens Kindberg til Børsen.

Privat investor var klar til at redde J.A.K.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs