FinansWatch

Mobilepay rykker ind i Apples ur

Til efteråret kan de danskere, som køber et Apple Watch, bruge Mobilepay gennem uret.

Foto: Claus Sjödin/Dansk Supermarked

Nordea har allerede givet sine kunder adgang til deres netbank via Apple Watch i nogle nordiske lande, og nu følger Danske Bank efter med sin Mobilepay-funktion. I efteråret bliver det nemlig muligt at overføre penge via Mobilepay, hvis man har et Apple Watch, skriver Danske Bank i en pressemeddelelse.

Apple Watch bliver lanceret i Danmark fra september, og i første omgang vil brugerne ikke kunne taste et beløb ind og overføre penge til andre ad den vej. I stedet kan de godkende og afvise betalinger gennem Mobilepay.

”Derpå vil vi grundigt lytte til brugernes indledende reaktioner og tage bestik af det. Målet er selvfølgelig, at man også skal kunne gennemføre lynhurtige MobilePay-betalinger med sit ur i supermarkedet efter samme model, som i disse måneder ruller ud i landets store butikskæder,” siger Mark Wraa-Hansen, der er chef for Mobilepay, i pressemeddelelsen.

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs