FinansWatch

Medie: Advokat kritiserer Finansiel Stabilitet i Capinordic-sag

Morten Samuelsson, der er advokat for den tidligere bankledelse i Capinordic Bank, angriber Finansiel Stabilitet. Han mener ikke, at bankens långivning var uforsvarlig.

Finansiel Stabilitet er i gang med en retssag, hvor selskabet søger erstatning fra den tidligere ledelse i Capinordic Bank. Anklagen lyder, at kreditgivningen var uforsvarlig, og at det kørte banken i sænk. Det er Morten Samuelsson, der er advokat for den tidligere bankledelse, dog uenig i, skriver Berlingske Business.

Ifølge ham tjente Capinordic Bank 74 mio. kr. i renter og gebyrer på 12 af de engagementer, Finansiel Stabilitet har kaldt for uforsvarlige, og hans argument lyder, at de derfor ikke kan have været helt dårlige.

"Finansiel Stabilitet fremstår som smagsdommere, når de kritiserer, hvordan banken arbejdede," sagde han, da han mandag i Østre Landsret opsummerede sit syn på sagen, hvor den tidligere bankdirektør Henrik Juul, bestyrelsesformand Claus Ørskov og stifter og bestyrelsesmedlem Lasse Lindblad er blevet sagssøgt for 400 mio. kr.

Morten Samuelsson mener i stedet, at der ikke er nogen tvivl om, at Capinordic Bank krakkede på grund af krisen og altså ikke på grund af uforsvarlig kreditgivning.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs