FinansWatch

Medie: Storbanker investerer i alternativ låneportal

Crowdfundingplatformen Prosper Marketplace har netop lukket en ny finansieringsrunde, hvor den blandt andet modtog penge fra storbankerne Credit Suisse, JP Morgan og BBVA.

Prosper Marketplace, der er USA's næststørste platform for peer-to-peer-lending, har været i gang med en ny runde af finansiering, hvor selskabet denne gang har rejst 1,9 mia. dollar, skriver Financial Times.

Blandt investorerne findes de tre storbanker Credit Suisse, JP Morgan og BBVA, og dermed har bankerne bevæget sig ind på crowdfunding-området via investeringer.

Herhjemme har Fælleskassen også engageret sig i crowdfunding, da den valgte at skyde 783.000 kr. i en investering i virksomheden BakkeNielsen Holding, som fik Danmarks største crowdfundede lån på 1,9 mio. kr. gennem crowdlendingplatformen Lendino.

Fælleskassen: Derfor går vi ind i crowdfunding

Forsiden lige nu

Uro i TDC-ejers bagland over udbyttesag

Det er dybt alvorligt, at australske Macquarie er involveret i udbytteskattesagen. Sådan lyder det fra et bestyrelsesmedlem i pensionskassen PKA, der købte TDC sammen med den australske investeringsbank i starten af året. Macquarie havde sandsynligvis været udelukket som samarbejdspartner i dag, siger han.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere