FinansWatch

Nykredit fyrer direktør for Markets

Nykredit har har valgt at skifte sin direktør i Markets ud. Georg Andersen fratræder sin stilling, og banken udnævner i stedet Jeannette Kiirdal Madsen som ny direktør. Hun bliver dog ikke medlem af direktionen i Nykredit Bank (opdateret).

Nykredit har fyret sin hidtidige direktør for Nykredit Markets, Georg Andersen. I stedet har banken valgt at indsætte Jeanette Kiirdal Madsen, der indtil nu har haft ansvaret for udviklingen af finansielle produkter og investeringsprodukter, skriver Nykredit i en fondsbørsmeddelelse.

"Nykredit Markets står foran en forretningsmæssig omstilling, og Jeannette har den helt rigtige profil til at løfte den opgave. Hun har i Nykredit demonstreret stærke lederevner og en høj faglighed. Samtidig kender hun både Markets og resten af Nykredit-koncernen indgående. Jeg er sikker på, at hun er den helt rigtige til at sikre en succesfuld omstilling af Nykredit Markets," siger Kim Duus, der er koncerndirektør i Nykredit med ansvar for Wholesale-divisionen, i meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs