FinansWatch

Nykredit fyrer direktør for Markets

Nykredit har har valgt at skifte sin direktør i Markets ud. Georg Andersen fratræder sin stilling, og banken udnævner i stedet Jeannette Kiirdal Madsen som ny direktør. Hun bliver dog ikke medlem af direktionen i Nykredit Bank (opdateret).

Nykredit Hovedkvarter Kalvebod Brygge

Nykredit har fyret sin hidtidige direktør for Nykredit Markets, Georg Andersen. I stedet har banken valgt at indsætte Jeanette Kiirdal Madsen, der indtil nu har haft ansvaret for udviklingen af finansielle produkter og investeringsprodukter, skriver Nykredit i en fondsbørsmeddelelse.

"Nykredit Markets står foran en forretningsmæssig omstilling, og Jeannette har den helt rigtige profil til at løfte den opgave. Hun har i Nykredit demonstreret stærke lederevner og en høj faglighed. Samtidig kender hun både Markets og resten af Nykredit-koncernen indgående. Jeg er sikker på, at hun er den helt rigtige til at sikre en succesfuld omstilling af Nykredit Markets," siger Kim Duus, der er koncerndirektør i Nykredit med ansvar for Wholesale-divisionen, i meddelelsen.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere