FinansWatch

Borgen: Vi har stadig et stykke vej

Danske Banks topchef, Thomas F. Borgen, glæder sig over et 2014, hvor banken skabte "betydelig" fremgang for banken. Han erkender dog, at der forsat er en del arbejde at gøre, før banken for realiseret de mål, den har opsat.

"Vi har haft fokus på at skabe værdi for vores kunder, hvilket har været med til at styrke vores underliggende forretning og resultater. Vi har stadig et stykke vej, før vi har indfriet vores ambitioner og bankens fulde potentiale, men fremgangen viser, at vi er på rette spor i forhold til at nå vores mål," siger Thomas F. Borgen i forbindelse med offentliggørelsen af bankens regnskab.

Han tilføjer, at Danske Bank vil fortsætte med at gennemføre sin strategi om at blive en mere kundefokuseret, enkel og effektiv bank.

Danske Bank realiserede for 2014 et resultat på 3,8 mia. kr. efter skat. Det var påvirket af nedskrivninger på goodwill på 9,1 mia. kr. Før

goodwillnedskrivninger var resultatet på 12,9 mia. kr., hvilket var 82 pct. bedre end i 2013, da den tjente 7,1 mia. kr.

"Fremgangen var drevet af vækst i alle indtægtsposter, lavere omkostninger og lavere nedskrivninger på udlån," skriver Danske Bank.

Mere fra FinansWatch

Nets vil sælge MitID og NemID

Nets vil være europamester i betalinger, og det betyder, at man vil sælge et andet forretningsområde: Det der står for driften af MitID og NemID. Betalingsvirksomheden er ved at afsøge markedet for en potentiel køber. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs